Hairstyling

Mijn carrière in hairstyling begon in 2004 na de afronding van mijn opleiding tot visagiste. Gedurende mijn werk ben ik mij altijd blijven ontwikkelen door onder andere opleidingen te volgen bij: Mieke Petit en Mogene.

Een van mijn eerste werkervaringen deed ik op bij meerdere bekende musicals in het Kap & Grime team van Stage Entertainment van Joop van den Ende Theaterproducties.

Het waren echter de toonaangevende Coiffure Awards die mij het meeste geïnspireerd hebben en waar de liefde voor creëren van hairstylen daadwerkelijk is begonnen. In 2010 werd ik genomineerd in de categorie Avant-garde. Jaarlijkse nominaties volgden.

Ook nam ik deel aan de fashionweek als hairstylist in 2014-2015 voor L’Oréal voor designers zoals:  Ilja Visser, Spijkers & Spijkers, Edwin Oudshoorn en vele anderen.

Onder de vleugels van Hester Wernert-Rijn ben ik  een van de hairstylistes  van haar team waar we voor shows als Supertrash, Björn Borg en Wella en vele anderen, op het hoogste niveau haarcreaties creëren.